Mestre Kredittreparasjonen Din Gjennom Ekspertråd

I denne økonomien er du ikke den eneste personen som har hatt det vanskelig å holde kredittpoengene dine høye. Det kan være liten trøst når du synes det er vanskeligere å få finansiering av livets nødvendigheter. Den gode nyheten er at du kan reparere kreditten din; her er noen tips for å komme i gang.

Motstå fristelsen til å kutte opp og kaste alle kredittkortene dine når du prøver å reparere dårlig kreditt. Det kan virke kontraintuitivt, men det er veldig viktig å begynne å opprettholde en historie om ansvarlig kredittkortbruk. Å fastslå at du kan betale saldoen din i tide hver måned, vil hjelpe deg med å forbedre kredittpoengene dine.

Betal hver regning og betal den i tide. Hvis du ikke har pengene, kan du støtte deg på venner og familie for å hjelpe deg hvis du kan. Det tar lang tid å komme seg til og med etter en sen eller mistet betaling. Fremfor alle regningene dine, hold kredittkort og lån betalt og i tide.

Gi kortene dine litt mangfold. Ha en kredittkonto fra tre forskjellige paraplyselskaper. Det er for eksempel flott å ha Visa, MasterCard og Discover. Å ha tre forskjellige MasterCard-er er ikke like bra. Disse selskapene rapporterer alle til kredittbyråene annerledes og har ulik utlånspraksis, så långivere vil se en rekke når de ser på rapporten.

Ikke bli bytte for det sju eller ti år dårlige kreditt «monsteret» så mange kreditorer fremmet. Du kan positivt påvirke historien din gjennom flid og innsats. Disse tidsrammer er på ingen måte en standard for hvor lenge negative rapporter påvirker din stilling. Mange ganger blir disse brukt som en skremtaktikk for å hindre deg i å være proaktiv i arbeidet ditt.

Når du prøver å reparere kreditt, må du ikke falle for svindelene som forteller deg at de vil hjelpe deg med å lage en ny kredittfil. Å lage en ny kredittfil er faktisk svindel hvis du bestemmer deg for å følge opp. Siden det er svindel, kan du få juridiske følger hvis du oppretter en ny kredittfil.

Hvis et selskap forteller deg at de kan opprette en ny kredittfil for deg, løp den andre veien. Å opprette en ny kredittfil er ulovlig fordi den innebærer å opprette en ny identitet for deg. Hvis et selskap tilbyr deg dette, bør du slutte å gjøre forretninger med dem selv om de bare tilbyr det som et alternativ. Ellers ville du jobbe med et selskap som driver ulovlig praksis.

Hvis du prøver å reparere kredittpoengene dine, er det viktig at du får en kopi av kredittrapporten din regelmessig. Å ha en kopi av kredittrapporten din viser deg hvilke fremskritt du har gjort med å reparere kreditten, og hvilke områder som trenger videre arbeid. I tillegg vil du ha en kopi av kredittrapporten din slik at du kan oppdage og rapportere mistenkelig aktivitet.

En lav kredittpoeng kan føre livet ditt på flere måter, så å ha en dårlig kredittpoeng kan få deg til å føle presset fra en dårlig økonomi enda mer enn andre mennesker. Å følge disse tipsene vil hjelpe deg å puste lettere, ettersom du synes poengsummen din begynner å bli bedre over tid.